Запрошуємо взяти участь у науково-практичній конференції «Цивільний захист України: сучасний стан, здобутки, проблеми, перспективи розвитку»!

             Картинки по запросу ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙКартинки по запросу ІНСТИТУТ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

 

 

Шановні колеги!

 

          Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління, в особі Президента Романенка Є.О., отримала запрошення взяти участь у науково-практичній конференції «Цивільний захист України: сучасний стан, здобутки, проблеми, перспективи розвитку», що відбудеться 16 травня 2018 року в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту (м. Київ, вул. Вишгородська, 21) (Програма конференції додається).

         Мета конференції – обговорення питань, пов’язаних з проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок, технологій та методів у сфері цивільного захисту України.

         Звертаюся до Вас з проханням не залишитися байдужими, відгукнутися на запрошення організаторів заходу і підтримати вихід матеріалів учасників конференції надсиланням своїх тез.

         Завчасно вдячний.

         З повагою,

Президент

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України                          Євген Олександрович Романенко