Вітання Романенка Євгена Олександровича із Днем народження Мотренка Тимофія Валентиновича – доктора філософських наук, професора, Академіка Національної академії педагогічних наук України

Шановний Тимофію Валентиновичу!

 

            Щиро вітаю Вас із Днем народження!

            Ваша професійна, наукова, педагогічна та громадська діяльності забезпечили вагомий внесок у розвиток сучасної науки державного управління, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування.

           Ви користуєтеся повагою наукового, професійного співтовариств не лише в Україні, а й далеко за її межами. За Вашими плечима – багатолітній досвід і визнання.

          Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, щастя, успіхів, натхнення, оптимізму і нових плідних наукових та творчих здобутків.

         Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато, наповнених корисними справами і земними радощами, років.

      З повагою

Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління, Завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП,                д-р. наук з держ. упр., професор, Заслужений юрист України

                 

                  Є.О. Романенко