ВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА АСАМБЛЕЇ З 70-РІЧЧЯМ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ!

3501

 

Шановний Анатолію Антоновичу!

Щиро вітаю Вас, професорсько-викладацький склад, співробітників, студентів і випускників Київського національного торговельно-економічного університету з 70-річчям!

70 років – значний відрізок часу і поважний вік. За цей період, з невеликого Київського філіалу Всесоюзного заочного інституту радянської торгівлі, виріс потужний навчальний та науковий заклад, один із провідних в Україні, який впевнено розвиває міжнародне співробітництво і примножує позитивний імідж України у світі!

Мені, як випускнику Київського національного торговельно-економічного університету, приємно відмічати, що колектив, за роки свого існування, підготував багато висококваліфікованих фахівців, які успішно працюють на різних посадах та у найрізноманітніших сферах життєдіяльності, як в Україні, так і далеко за її межами.

Бажаю міцного здоров`я, радісного настрою, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів, нових здобутків, блискучих ідей та реальних можливостей для їх втілення!

Хай Вам щастить на нелегкому і почесному професійному шляху!

 

            З повагою,

Президент,

д-р. наук з держ. упр., доцент,

Академік Міжнародної Кадрової Академії та

Української Технологічної Академії,

Почесний доктор Національного інституту

економічних досліджень Грузії,

Заслужений юрист України                         Є.О. Романенко