Відбулася V міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний менеджмент і технології в епоху глобалізації», що її співорганізатором виступила Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління

       

         08-11 січня 2018 р. в Олександрії – Шарм-еш-Шейх (Арабська Республіка Єгипет), за ініціативи Регіональної академії менеджменту, відбулася V міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний менеджмент і технології в епоху глобалізації», що її співорганізатором виступила Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління.

         Метою заходу було обговорення актуальних питань сучасної економіки, розвитку суспільства і особистості, перспектив розвитку точних наук, зарубіжного досвіду формування зеленого світу, мови і культури, в епоху глобалізації.

          Учасниками конференції стали відомі державні та громадські діячі, науковці, політики, експерти з питань державного управління з Казахстану, Сполучених Штатів Америки, а, також, ряду країн Європи (ФРН, Україна, Білорусь) і Азії (Індія, Ізраїль, Грузія, Киргизстан).

         В рамках конференції, відбулося обговорення проблем реалізації ефективних організаційних форм управління нововведеннями, створення механізму інтеграції та координації діяльності, в процесі розробки й впровадження нововведень.

         Під час проведення конференції, були розглянуті питання інтенсивної інноваційної діяльності, підвищення уваги до ефективної організації досліджень та розробок, організації нововведень на всіх стадіях життєвого циклу продукції, зниження інноваційних ризиків, стратегічного управління в діяльності кожного підприємства.

         Від Асамблеї у конференції взяли участь її Президент – Романенко Євген Олександрович та Виконавчий директор Президії – Чаплай Ірина Віталіївна.

         За результатами роботи науково-практичної конференції, будуть опубліковані тези доповідей та повідомлень окремим збірником.

         Дізнайтесь більше інформації на сайті: http://www.regionacadem.org/