АСАМБЛЕЯ – СПІВОРГАНІЗАТОР IV МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ І ТЕХНОЛОГІЇ В ЕПОХУ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ»

ГО «ВАДНД» провела, сумісно з Регіональною Академією Менеджменту (Павлоград, Казахстан), European Scientific Foundation Institute of Innovation (Влоцлавек, Польща), Regional Center for European Integration  (Влоцлавек, Польща), National Institute of Economic Research (Батумі, Грузія), Східно-Європейським інститутом (Іжевськ, Росія), Університетом економіки і підприємництва (Джалал-Абад, Киргизстан) та Таразським інноваційно-гуманітарним університетом (Тараз, Казахстан) IV міжнародну науково-практичну конференцію «Інноваційний менеджмент і технології в епоху глобалізації», що відбулася 10-12 січня 2017 р. в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).

Метою заходу було обговорення актуальних питань сучасної економіки, розвитку суспільства і особистості, перспектив розвитку точних наук, зарубіжного досвіду формування зеленого світу, мови і культури, в епоху глобалізації.

На конференцію подали свої матеріали науковці з Казахстану, Сполучених Штатів Америки, а, також, ряду країн Європи (ФРН, Україна, Білорусь) і Азії (Індія, Ізраїль, Грузія, Киргизстан).

В рамках конференції, відбулося обговорення проблем реалізації ефективних організаційних форм управління нововведеннями, створення механізму інтеграції та координації діяльності, в процесі розробки й впровадження нововведень.

Присутні відзначили, що нові економічні умови вимагають інтенсивної інноваційної діяльності, підвищення уваги до ефективної організації досліджень та розробок, організації нововведень на всіх стадіях життєвого циклу продукції, зниження інноваційних ризиків, стратегічного управління в діяльності кожного підприємства.

Від Асамблеї у конференції взяли участь Президент – Романенко Євген Олександрович та Виконавчий директор Президії – Чаплай Ірина Віталіївна з доповіддю по секції «Економічні науки» на тему: «ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА».

За результатами роботи науково-практичної конференції, будуть опубліковані тези доповідей та повідомлень окремим збірником.

Дізнайтесь більше інформації на сайті: http://www.regionacadem.org/