23-26 червня 2018 року, в місті Перу, партнер Асамблеї – Міжнародна асоціація шкіл і інститутів адміністрації (IASIA) організовує спільну конференцію «Глобалізація, території і інтеграція»

Шановні колеги!

              Звертаємо вашу увагу, що 23-26 червня 2018 року, в місті Перу, партнер Асамблеї – Міжнародна асоціація шкіл і інститутів адміністрації (IASIA) а, також, Латиноамериканська група з державного управління (LAGPA), в тісній співпраці з SERVIR – Autoridad Nacional del Servicio Civil і Universidad Católica Sedes Sapientiae, організовують спільну конференцію «Глобалізація, території і інтеграція», що її проводитиме кафедра економіки і міжнародних економічних відносин Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

             Мета конференції – обговорення та узагальнення результатів наукових досліджень з питань сучасних тенденцій і перспектив розвитку економіки, в умовах сьогодення.

            До участі в конференції запрошуються науковці вітчизняних та зарубіжних вищих навчальних закладів, аспіранти та здобувачі, а, також, студенти.

            Форма участі: дистанційна.

            Детальніше з інформацією ви можете ознайомитись за посиланням: https://www.iasia-lagpa-conference2018.org/call-for-papers/

 

          З повагою, 

Президент Всеукраїнської Асамблеї

докторів наук з державного управління,

Завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП,               

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України  ,

Лауреат премії Президента України

для молодих вчених                                                    Є.О. Романенко