22 червня 2020 р. ГО «ВАДНД» виступила співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції

22 червня 2020 р. ГО «ВАДНД» виступила співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції на тему: «Трансформація системи публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного  простору України (модернізація, інновації, розвиток)». Організатор заходу – Міжрегіональна академія управління персоналом.

Мета проведення конференції: визначення та обговорення ролі публічного управління у створенні здоров’язбережувального та безпечного простору України.

Участь у заході прийняли фахівці державного управління, працівники органів державної влади та місцевого врядування, науковці, викладачі ВНЗ, педагогічні працівники.

Під час конференції були обговорені питання національної безпеки як аспекту реформування публічного управління. Також, розгорнулися цікаві наукові дискусії з питань підготовки кадрового потенціалу до публічного управління створенням  здоров’язбережувального простору України та модернізованого підходу до підготовки  управлінських кадрів у системі публічного управління.

За результатами проведення наукового зібрання  підготовлені матеріали конференції.

Матеріали можна завантажити тут.