16 травня 2023 року, в межах міжнародного науково-освітнього проєкту «Розробка он-лайн курсів для викладання у вищих навчальних закладах» (м. Есеніце, Чехія) відбулося чергове лекційне заняття, організоване Видавничою групою «Наукові перспективи» у співпраці з Всеукраїнською асамблеєю докторів наук з державного управління

Шановні науковці!!!👨‍🎓👨‍🎓

16 травня 2023 року, в межах міжнародного науково-освітнього проєкту «Розробка он-лайн курсів для викладання у вищих навчальних закладах» (м. Есеніце, Чехія) відбулося чергове лекційне заняття, організоване Видавничою групою «Наукові перспективи» у співпраці з Всеукраїнською асамблеєю докторів наук з державного управління. ☝️
🌍 Катерина Вуколова познайомила учасників проєкту з основними принципами та можливостями створення он-лайн курсу – модель ADDIE (АДРІО), що надають більш динамічний та нестандартний спосіб представлення інформації.
🔥 Також, учасники змогли не тільки ознайомитися безпосередньо з принципами мультимедійного дизайну, інструментами організації опитування, голосування та тестування здобувачів вищої освіти Poll Everywhere (www.polleverywhere.com) для розробки онлайн-курсу, але й опрацювати матеріал з подання інформації для покращення розуміння, утримання та загального досвіду навчання.
Науково-педагогічні працівники щиро вдячні доповідачці за цікаву та корисну інформацію ефективного використання можливостей сучасних цифрових технологій, надання учасникам необхідних знань та навичок для їх ефективного використання в їхній професійній діяльності та покращення їхніх навичок презентації та комунікації.

Детальніше про проєкт за посиланням http://perspectives.pp.ua/index.php/np/projects