Підписано Меморандум про співпрацю між Університетом Новітніх Технологій та громадською науковою організацією «Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління»!

 УНТ

 

12 липня 2021 р. підписано Меморандум про співпрацю між Університетом Новітніх Технологій, в особі Ректора, кандидата юридичних наук Світлани Циганій та громадською науковою організацією «Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління», в особі Президента, доктора наук з державного управління, професора Євгена  Романенка.

У рамках співпраці заплановано вивчення й узагальнення досягнень науки в галузі Публічного управління та адміністрування, сприяння найбільш повному використанню отриманих результатів досліджень в інтересах соціально-економічного та правового розвитку України, а, також, відтворення інтелектуального потенціалу суспільства, обмін знаннями та досвідом для укріплення міжнародного іміджу України.

Громадська наукова організація «Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління» є науковою організацією, яка об’єднує, на добровільних засадах, провідних вітчизняних та зарубіжних вчених  і спеціалістів, колом наукових інтересів яких є питання державного управління.

Мета діяльності:

  • сприяння підготовці перспективних наукових кадрів, залучення обдарованої молоді, виявлення і підтримка талановитих дослідників, сприяння творчому зростанню молодих науковців;

  • сприяння розвитку та інтеграції науки й освіти в Україні.

  • проведення аналізу стану розвитку й впровадження результатів науково-дослідних робіт, спрямованих на розв’язання державно-управлінських завдань у різних сферах життєдіяльності суспільства, та розробка рекомендацій щодо їх використання та інше.

Детальніше із інформацією про діяльність громадської наукової організації за посиланням: https://vadnd.org.ua/ua/news/

Запрошуємо до співпраці!