ПРО УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЇ

Картинки по запросу національна служба посередництва і примирення

На виконання Плану роботи Національної служби посередництва і примирення на 2017 рік, 05 квітня 2017 року відділенням НСПП в Харківській області спільно з Харківським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України проведено науково-практичну конференцію на тему: «Вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні».

Учасником заходу виступила Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління.

У заході взяли участь викладачі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національного університету цивільного захисту України, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; фахівці Головного управління Держпраці у Харківській області, Харківського обласного центру зайнятості, Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області; представники Об’єднання профспілок та організацій роботодавців Харківської області; студенти та слухачі вищих навчальних закладів міста Харкова; аспіранти; арбітри та посередники НСПП; представники засобів масової інформації та інші зацікавлені особи.

Роботу конференції відкрив начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Харківській області С. Лайков, який привітав учасників та гостей заходу, визначив мету та завдання науково-практичної конференції. Учасникам конференції були зачитані звернення Президента Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління Є. Романенка  та Голови Ради Федерації роботодавців України Д. Олійника. Романенко Євген Олександрович привітав учасників та зазначив, що зростання складності державних та управлінських завдань, що вирішуються сучасним суспільством, формування нових систем і типів управління, активізація теоретичних і практичних розробок та рішень в управлінській сфері актуалізують питання отримання своєчасної та достовірної інформації щодо стану та перспектив формування чинного трудового законодавства України.

Під час конференції, відбулося обговорення основних проблем та перспектив вдосконалення законодавчих та нормативно-правових актів, якими регулюються питання запобігання виникненню колективних трудових спорів в Україні.

Учасниками було зазначено, що, на сучасному етапі розбудови України як демократичної, соціальної та правової держави, з урахуванням глобальних змін, які відбулися останнім часом в світовій економіці, вирішення трудових спорів та внесення пропозицій щодо вдосконалення їх юридичного забезпечення  є одним з пріоритетних напрямів державної політики.

IMG_3613_1

 

 

IMG_3626_1 (1)

 

 


IMG_3651_1