Науково-дослідним центром судових експертиз з питань інтелектуальної власності та ПАТ «Вищий навчальний заклад “Міжрегіональна академія управління персоналом» засновано нове видання із права та державного управління «Експерт: парадигми юридичних наук та державного управління»

0001

Шановні колеги!

Науково-дослідним центром судових експертиз з питань інтелектуальної власності та ПАТ «Вищий навчальний заклад “Міжрегіональна академія управління персоналом» засновано нове видання із права та державного управління «Експерт: парадигми юридичних наук та державного управління». Видання започатковано з метою розвитку вітчизняного наукового потенціалу в галузі права та державного управління і інтеграції його у світовий науковий простір, шляхом оприлюднення результатів досліджень.

Область наукових досліджень видання охоплює загальнотеоретичні проблеми права та державного управління. До складу редколегії увійшли провідні науковці України і зарубіжжя, які своїм авторським доробком зробили значний внесок у розвиток сучасної науки.

Виданню присвоєний Міжнародний стандартний серійний номер ISSN 2617-9660 .

Звертаюся до Вас з інформацією про те, що триває прийом статей до  № 2 (2018)  видання та прошу  надсилати статті і сприяти його наповненню . Кінцевий термін подачі статей – 10 грудня 2018 року.

З вимогами до публікацій можна ознайомитися на офіційному сайті видання «Експерт: парадигми юридичних наук та державного управління» за посиланням: http://maup.com.ua/ua/ekspert.html

Заздалегідь вдячний.

З повагою,

 

Головний редактор видання,

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України   Є.О.Романенко