Зі святом Святих Апостолів Петра і Павла!

Шановні колеги!

Вітаю Вас зі святом Святих Апостолів Петра і Павла!

Це свято сягає ще часів життя Ісуса. У сучасному світі воно не має такого великого значення, як тоді – сьогодні це просто день закінчення купальського циклу. Хоча насправді ми б мали багато часу приділити цьому незвичайному дню, присвяченому пам’яті двох перших Христових учнів. Петро – один з 12 апостолів. Він пройшов нелегкий шлях до віри, тричі зрадивши Ісуса, але все ж зміг розкаятись та навернутися до Бога. Коли почались гоніння за християнами, апостол Петро прийняв мученицьку смерть – його розп’яли на хресті.

Святий Павло, на відміну від Петра, апостолом не був. Навпаки, спочатку він переслідував іудеїв. Утім, одного разу в місті Дамаск, де він боровся з християнами, йому явився Христос, і від потужного світла Павло осліп. Коли ж він розкаявся і увірував – зір повернувся. Помер він також мученицькою смертю – йому відтяли голову.
Нехай це свято принесе в наші сім’ї любов і злагоду, спонукатиме творити корисні справи, піклуватися про рідних і близьких, бути милосердними до незнайомих людей.
Нехай світло цього свята не згасає в наших душах, пробуджуючи прагнення жити і працювати на загальну користь, в ім’я майбутнього.
Бажаю Вам невичерпних духовних сил, міцного здоров’я, щастя і успіхів.

З повагою,
Президент                  Є.О. Романенко