Запрошуємо прийняти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Судово-експертна діяльність в Україні та Польщі: досвід, перспективи розвитку та співпраці»

 

 

 

На адресу керівництва Асамблеї надійшло запрошення прийняти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Судово-експертна діяльність в Україні та Польщі: досвід, перспективи розвитку та співпраці» , яка відбудеться 03 липня 2018 року, в переддень професійного свята – Дня судового експерта та яку організовує  Науково-дослідний центр судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України .

Метою цього заходу є переосмислення досвіду становлення та розвитку судово-експертної діяльності в Україні та Польщі в XXI ст., визначення та обґрунтування шляхів і пріоритетів розвитку судово-експертних установ в Україні та Польщі в реаліях сьогодення, а також пошук надійних механізмів гарантування незалежності судових експертів і посилення їх соціального захисту в обох сусідніх державах.

Спеціальним гостем конференції буде директор Інституту судових експертиз ім. проф. Яна Сехна в Кракові (Міністерство справедливості Польщі) DrHb, проф. Лєшик Вєчорек з доповіддю про судово-експертну діяльність очолюваної ним державної судово-експертної установи.

На розгляд учасників Міжнародної конференції передбачено питання щодо:
 

  • Стану і перспектив розвитку судової експертизи в Україні.

  • Судово-експертної діяльності в Польщі (на прикладі роботи Інституту судових експертиз ім. проф. Яна Сехна в Кракові, Міністерства справедливості Польщі).

  • Концептуальних засад розвитку НДЦСЕ з інтелектуальної власності.

  • Механізмів, методів і форм співпраці України і Польщі в сфері судової експертизи etc.

Міжнародна конференція буде проведена у м. Києві за місцем розташування НДЦСЕ з інтелектуальної власності за адресою: бульвар Лесі Українки, 26, 4-ий поверх, Актова зала ДП «ДІПРОМІСТО».

Початок конференції 03.07.2018 р. о 14:00. Реєстрація учасників конференції та кава-брейк з 13:30.

Попередня реєстрація учасників Міжнародної конференції та акредитація ЗМІ буде здійснюватися через електронну платформу Центру: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdblQWgScrxsmbapJONWG7YtPJcYudRMMXlmnXu84wUaBhZeQ/viewform?c=0&w=1

Запрошуємо бажаючих до участі!