Запрошення до участі у у V міжнародній заочній науково-практичній конференції «Інноваційний менеджмент і технології в епоху глобалізації», що її співорганізатором є Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління

Шановні колеги!

           В даний час, всі наукові напрямки розвиваються достатньо широко і динамічно. Публікація результатів досліджень є відповідальним і важливим кроком для кожного вченого. З’являється багато нових оригінальних ідей, теорій, що заслуговують на пильну увагу наукової громадськості. Крім того, наявність певної кількості публікацій є обов’язковою умовою при захисті дисертаційного дослідження, отриманні звання, обранні, за конкурсом, на посаду. Однак, не всі мають можливість поїхати в інші країниі взяти, безпосередню, участь в роботі конференцій.

         Ми запрошуємо Вас взяти участь у V міжнародній заочній науково-практичній конференції «Інноваційний менеджмент і технології в епоху глобалізації», що її співорганізатором є Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління.

         Конференція відбудеться 08-11 січня 2018 року в містах Олександрія та Шарм-еш-Шейх (Арабська Республіка Єгипет).

         Метою заходу є обговорення актуальних питань сучасної економіки, розвитку суспільства і особистості, перспектив розвитку точних наук, зарубіжного досвіду формування зеленого світу, мови і культури, в епоху глобалізації.

         Форма участі: заочна.

         Для участі у конференції, необхідно до 27.11.2017 р. надіслати на електронну адресу оргкомітету : [email protected], або [email protected] наступні матеріали учасника конференції:

  • статтю для публікації;

  • реєстраційну форму учасника конференції;

  • відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску.

         Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися за посиланням: http://www.regionacadem.org

         З повагою,

Президент Всеукраїнської Асамблеї

докторів наук з державного управління,

Завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП,              

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України                              Є.О. Романенко