ДО УВАГИ АВТОРІВ! В УМОВИ ПУБЛІКАЦІЇ СТАТЕЙ ВНЕСЕНІ ДЕЯКІ ЗМІНИ!

Дорогі колеги!

Щиро вітаю Вас з Новорічними святами!

Бажаю Вам та Вашим рідним, близьким міцного здоров’я, щастя, сімейної злагоди, благополуччя і безлічі нових професійних ідей і досягнень.

Звертаюся до Вас з інформацією про те, що розпочався прийом статей до № 1(6) збірника «Публічне урядування» та прошу Вас надсилати статті і сприяти наповненню збірника.

Згідно з тим, що відбулися зміни  у вимогах формування Переліку наукових фахових видань України, а саме: однією з умов включення  видання до Переліку наукових фахових видань України є наявність статей англійською мовою на його веб-сторінці (п. 2.9. Наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 17.10.2012 № 1111 «Про затвердження Порядку формування Переліку наукових фахових видань України») змінилися і умови публікації статей у збірнику «Публічне урядування».

За умови подання статті до збірника «Публічне урядування» на двох мовах (оригіналом, англійською) – публікація статті безкоштовна, а у разі відсутності англомовного перекладу – коштуватиме автору 55 грн. – за 1 сторінку, формату А4, з метою її професійного перекладу на англійську мову. Редакція залишає за собою право редагування статей. Сума та реквізити за оплату перекладу статті на англійську мову будуть надіслані автору (ам), тільки після того, коли стаття буде відредагована редакцією збірника.

Також, звертаю Вашу увагу на зміну інформації у Відомостях про авторів щодо обов’язкового зазначення, кожним автором, персонального номеру в системі ORCID (https://orcid.org/register) та Web of Science Reseracher ID (http://www.researcherid.com/SelfRegistration.action).

Інформація щодо збірника на сайті: http://vadnd.org.ua/ua/general-information/.

Кінцевий термін подачі матеріалів – 01 березня 2017 року.

            З повагою,

Головний редактор,

Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління України,

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України             Євген Олександрович Романенко