Громадська організація «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління» та компанія YouControl підписали Меморандум про співпрацю

               Картинки по запросу You Control

 

               04 серпня 2017 року між громадською організацією «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління» (далі – ГО «ВАДНД»), в особі Президента, Романенка Євгена Олександровича, та компанією YouControl, в особі Комерційного директора, Лапи Олени, було підписано Меморандум про співпрацю.

           В межах співпраці, заплановано надати безкоштовний доступ до системи YouControl членам ГО «ВАДНД» та проводити спільні навчальні, комунікативні заходи.

          YouControl — онлайн-платформа, що з понад 40 джерел формує досьє на кожну компанію України, на основі відкритих даних; відстежує зміни в держреєстрах та демонструє зв’язки між юридичними особами; допомагає бізнесу обирати вигідних та надійних партнерів, а ЗМІ та громадським організаціям боротись з корупцією. Компанія заснована в 2014 році. З весни 2017 року, компанія запустила програму співпраці з навчальними закладами «Інвестиції в молодь». Для виконання своєї соціальної місії компанія YouControl інвестує час та зусилля в освітні проекти – навчає молодь вести розслідування, працювати з відкритими даними та використовувати найсучасніші методи ведення ділової розвідки.

                 Реалізуючи свою соціальну місію, компанія вже підписала низку Меморандумів з вишами та провела цикл тренінгів для студентів та викладачів ВНЗ. Вони, відтепер, можуть, у будь-який, час скористатись системою YouControl через ліцензійний доступ, відкритий у їх навчальному закладі.

               Детальніше про YouControl можна дізнатись, написавши на мейл: [email protected].