ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ

Картинки по запросу вітання жкг

Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління вітає з ювілеєм відповідального, сумлінного доктора політичних наук, професора, Директора Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування Г.А. Алієва – завідувача кафедри соціології та соціальної роботи, Бідзюру Івана Павловича!

Іван Павлович – автор понад 200 наукових праць. Його наукові роботи охоплюють питання галузі сільського господарства, державного управління, політології,  соціології, соціальної роботи та характеризуються глибоким задумом творчих досліджень, оригінальним підходом до вирішення проблем, практичною направленістю.

Іван Павлович проводить активну роботу з підготовки наукових кадрів. Під його науковим керівництвом підготовлено і захищено 8 докторських і 18 кандидатських дисертацій.

Він є членом редакційних колегій провідних вітчизняних фахових видань та спеціалізованих вчених рад із соціально-політичних наук, Академіком міжнародних та вітчизняних науково-дослідних установ, державним службовцем 5-ого рангу.

За багаторічну сумлінну працю нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесним званням “Заслужений працівник сільського господарства України”, Орденом Преподобного Нестора Літописця.

Свій ювілей Іван Павлович зустрічає у розквіті творчих сил. Він захоплений новими науковими ідеями, творчими задумами та планами.

Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!

Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

 

         З повагою,

Завідувач кафедри публічного адміністрування

Міжрегіональної академії управління персоналом,

Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів

наук з державного управління України,

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України                          Євген Олександрович Романенко