Вийшов № 1(1) 2020 журналу “Наукові перспективи” (Серія “Державне управління”, Серія “Право”, Серія “Економіка”, Серія “Медицина)

 

 

Шановні колеги!

Інформуємо, що вийшов № 1(1) 2020 (завантажити) друкованого журналу “Наукові перспективи” (Серія “Державне управління”, Серія “Право”, Серія “Економіка”, Серія “Медицина).

Журнал виходить 12 раз у рік.

Засновниками журналу є громадська наукова організація «Всеукраїнська Асамблея докторів наук із державного управління», Приватне акціонерне товариство “Вищий навчальний заклад “Міжрегіональна Академія управління персоналом” та громадська організація «Асоціація науковців України».

Редакційна колегія журналу сформована із міжнародних та вітчизняних фахівців різних галузей науки.

Журнал висвітлює історію, теорію, механізми формування та функціонування, а, також, інноваційні питання розвитку державного управління, права, економіки та медицини.

Науково-організаційним досягненням журналу, поза всяким сумнівом, є те, що кожен його номер як логічно, так і тематично добре структурований  у кілька відносно самостійних, але за задумом редколегії журналу, тісно пов’язаних між собою серій дослідного матеріалу. У них, на основі фактичних даних і відповідних теоретичних узагальнень, завжди ясно простежуються характерні риси і тенденції актуальних проблем теорії і практики сучасної науки.

Запрошуємо до співпраці на сторінках видання.

Детальніше із інформацією про видання можна ознайомитися за посиланням: http://perspectives.pp.ua/index.php/np/about

 

З повагою,

Президент                           Є.О. Романенко