Вийшла англомовна версія № 2(22) – березень 2020 фахового збірника із державного управління “Публічне урядування”

2 22

 

 

Шановні колеги!

 

Інформуємо, що вийшла англомовна версія № 2(22) – березень 2020  фахового збірника із державного управління  “Публічне урядування”.

Збірник можна завантажити тут.

У випуску збірника досліджено  основні методологічні підходи  до забезпечення інформаційно-аналітичної системи державного управління, яка повинна враховувати різноманітність процесів прийняття державно-управлінських рішень та специфіку діяльності державних службовців усіх категорій на різних етапах процесу прийняття рішень.

Аналізуються питання  сучасних управлінських технологій та діяльності апарату управління на ринку праці. Показано важливість  розвитку стратегії та методології у процесі кадрового управління. Розглянуто критерії урівноваження потреб ринку праці на національному та регіональному рівнях. Розкрито проблеми функціонування державно-громадської комунікації у сфері захисту прав споживачів та надані практичні рекомендації щодо їх подолання на засадах демократичного врядування в Україні. Сформульовано приклади якісних змін щодо зменшення навантаження викладачів, заборони суміщення адміністративних посад в університетах, підвищення прозорості діяльності вузів і зростання прав студентського самоврядування.
Детальніше із інформацією про видання за посиланням: http://vadnd.org.ua/ua/general-information/
Запрошуємо до публікації наукових статей у збірнику!

З повагою,
Головний редактор,
доктор наук з державного управлiння, професор                   Є.О. Романенко