Pозпочався прийом статей для публікації у № 1, 2017 та № 2, 2018 наукового видання Інституту державного управління у сфері цивільного захисту “Науковий збірник Інституту державного управління у сфері цивільного захисту”

                     ÐŸÐ¾Ñ…ожее изображение   ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу мауп

Шановні колеги!

 

Звертаємо вашу увагу на те, що розпочався прийом статей для публікації у № 1, 2017 та № 2, 2018 наукового видання Інституту державного управління у сфері цивільного захисту “Науковий збірник Інституту державного управління у сфері цивільного захисту”.

Засновниками наукового видання є Інститут державного управління у сфері цивільного захисту та Приватне акціонерне товариство “Вищий навчальний заклад “Міжрегіональна Академія управління персоналом”.

Видання висвітлює історію, теорію, механізми державного управління, питання функціонування державної служби, місцевого самоврядування та розкриває актуальні проблеми галузі “Державне управління”.

Видання призначене для публікації наукових статей аспірантів, здобувачів, молодих вчених, викладачів, науковців та практиків державного управління.

Більш детальна інформація міститься на сайті: http://iducz.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/2095.html

 

 

 

З повагою, 

Президент,         

д-р наук з держ. упр., проф.,

Заслужений юрист України                    Є.О. Романенко