Участь Євгена Олександровича Романенка у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика»

 

 

18-19 березня 2020 р. в Харкові, у Національному університеті цивільного захисту України відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика». До складу програмного комітету конференції увійшов та прийняв у ній участь Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів наук із державного управління Євген Олександрович Романенко.

Учасники заходу – представники науково-експертної спільноти, органів влади та місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій тощо.

Проведення конференції сприяло висвітленню питань щодо: формування та реалізації державної політики у сфері реформування вищої освіти; державного регулювання розвитку дистанційної та електронної освіти; механізмів державного управління системою підготовки та підвищення кваліфікації науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації.

Також, учасники заходу почерпнули для себе багато нової та корисної інформації щодо: теорії та практики розвитку системи державного управління у сфері державної безпеки та охорони громадського порядку; особливостей формування та практики використання механізмів державного управління сферами державної безпеки та охорони громадського порядку тощо.

За результатами проведення заходу опубліковані матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції.

Матеріали конференції можна завантажити тут.