МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ: 20-РІЧНІ ЗДОБУТКИ ТА ПОДАЛЬШИЙ ПОСТУП

Картинки по запросу наду

 

 

        05 грудня 2017 року у НАЦІОНАЛЬНІЙ АКАДЕМІЇ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ відбулася науково-практична конференція за міжнародною участю “Місцеве самоврядування: 20-річні здобутки та подальший поступ”.

         Конференція дозволила об’єднати педагогічних працівників, державних службовців, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, координаторів міжнародних Конвенцій, науковців і громадських діячів.

        Участь у конференції прийняв Завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП, д-р. наук з держ. упр., професор, Романенко Є.О. та аспіранти кафедри публічного адміністрування  МАУП, Власенко І.М. та Нахкур Т.Ф.

       Учасниками заходу було наголошено на важливості реалізації в галузі державного управління  проектів для забезпечення сталого економічного розвитку місцевого самоврядування, із залученням молоді. Гості конференції доповідали про перспективні плани та проекти на майбутній період, пріоритетні напрями і тематики для проектів, що реалізовуватимуться для забезпечення збалансованого розвитку територіальних громад, управління державними ресурсами та ін. Учасники конференції отримали корисну інформацію щодо використання сучасних інструментів та процедур для залучення фінансових ресурсів для здійснення місцевого самоврядування в об’єднаних територіальних громадах.