Міжнародна конференція в Малайзії Листопад 2017!

Шановні колеги!

 

          Звертаюся до Вас з повідомленням про те, що Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління, разом із провідними міжнародними науковими установами – співорганізатор III Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент якості: пошук і рішення», що відбудеться 27-29 листопада 2017 року, в м. Куала-Лумпур, Малайзія та запрошую прийняти у ній участь.

         Проведення конференції має на меті об’єднання провідних практиків, науковців, студентів, аспірантів і молодих дослідників державного управління для розгляду, на експертно-науковому рівні, стратегій, методів та інструментів менеджменту якості, шляхом упровадження європейських підходів.

        За результатами проведення заходу, буде надрукований збірник тез, до подання матеріалів у який можуть долучитися усі бажаючі. Матеріали для публікації в збірнику приймаються до 24 листопада 2017 р.

        Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися за посиланням: http://www.regionacadem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=500:-2017&catid=5:2011-09-05-18-10-30&Itemid=15&lang=ru

      З повагою,

Президент, завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП, д-р. наук з держ. упр., професор, Заслужений юрист України                                                    

 

 

 

      Є.О. Романенко