Колеги Асамблеї та співробітники кафедри публічного адміністрування Міжрегіональної Академії управління персоналом пройшли міжнародне стажування в рамках IV Міжнародного науково-практичного форуму «Інновації в науці: виклики сучасності», що наразі проходить у м. Варна, Болгарія

Колеги Асамблеї та співробітники кафедри публічного адміністрування Міжрегіональної Академії управління персоналом пройшли міжнародне стажування в рамках IV Міжнародного науково-практичного форуму «Інновації в науці: виклики сучасності», що наразі проходить у м. Варна, Болгарія.

Метою форуму є активізація співпраці між науковою спільнотою країн – партнерів, вивчення кращих європейських практик розвитку сучасної освіти і науки, визначення шляхів та напрямів формування ефективної освітньої та наукової системи України з урахуванням європейського досвіду та національних пріоритетів.

17 вересня у Варненському вільному університеті Чорноризця Храбра, що є співорганізатором Форуму разом із Чернігівським національним технологічним університетом (Україна) та Центром стратегічних ініціатив та прогресивного розвитку (Україна), відбулось пленарне засідання, на якому презентовано доповіді науковців, проекти діяльності партнерських вищих навчальних закладів та неодноразово наголошено на поглибленні міжнародної співпраці.

 

IMG-20190917-WA0005

 

 

IMG-cb74ebfe6d2d1ca0e8d52d3d82f6df41-V