За сприяння громадської наукової організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, вийшла у світ наукова монографія “Теоретичні засади соціального служіння православної церкви в умовах процесів глобалізації”!

 

За сприяння громадської наукової організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, вийшла у світ наукова монографія “Теоретичні засади соціального служіння православної церкви в умовах процесів глобалізації”. Автори видання – Мартишин Д.С. – протоієрей, доктор наук з державного управління, директор духовно-просвітницького Центру імені Святих Апостолів та Бочков П.В. – священник, доктор богословських наук, професор кафедри церковної історії Чернівецького православного богословського інституту.

У науковій монографії розглянуто сутність соціального служіння християнських церков та характерні риси богословської думки церкви у питаннях взаємовідносин церкви, держави та суспільства. Визначено роль християнських церков у формування складних процесів державотворення. Авторами зроблено висновок, що нагальним завданням української науки є запровадження нової моделі синтезу науки та релігії.

Видання буде цікаве усім тим, хто цікавиться основами  християнської теології, історією Церкви, філософам, історикам, культурологам, соціологам, науковцям, викладачам, студентам та широкому колу громадськості.

Вітаємо із виходом видання та бажаємо подальших успіхів!

З повагою,

Президент Асамблеї         Євген Романенко

 

52BA71C0-C4D8-4CC2-BBD2-B2F1D0DCF66C