До дня святого Миколая Чудотворця (19 грудня) керівництво та члени ГО “ВАДНД” — Євген Романенкo, Денис Мартишин, Анатолій Богданенко видали нову книгу «Християнське богослов’я у постхристиянському світі»

До дня святого Миколая Чудотворця (19 грудня) керівництво та члени ГО “ВАДНД” — Євген Романенкo, Денис Мартишин, Анатолій Богданенко видали нову  книгу «Християнське богослов’я у постхристиянському світі». Книга присвячена 100-річчю від дня народження видатного православного богослова — протопресвітера Олександра Шмемана.
У виданні наведено біографії, основні богословські ідеї протопресвітерів Василя Зеньковського, Олександра Шмемана, Іоанна Мейєндорфа і професора Павла Євдокимова. Проаналізовано основні етапи розвитку соціальної думки християнства з урахуванням специфіки та зв’язку релігії і науки. Розглянуто у світлі християнської істини багатогранні процеси політики, економіки, соціальні та духовні інтереси людства. На думку науковців, саме в умовах глобальних криз XXI ст. творчий спадок християнських мислителів стає доволі запитаним сучасною наукою.
Для широкої читацької аудиторії, яку цікавлять питання діалогу Церкви, держави, науки і релігії.