Вітання Романенка Євгена Олександровича з нагоди 15-річчя з дня заснування Федерації роботодавців України

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

«Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління»

04070, м. Київ, Андріївський узвіз, буд. 11, офіс 68, тел. (063-951-78-55), т/ф 462-55-41, http://vadnd.org.ua/en/news/

 

 

Голові Ради Федерації

роботодавців України  

Олійнику Д.М

Шановний Дмитре Миколайовичу!

             Прийміть найщиріші вітання з нагоди 15-річчя з дня заснування Федерації роботодавців України.

             Пройдений шлях становлення Федерації роботодавців України був не простим і, водночас, насиченим життєво важливими для України подіями. Однак, попри всі негаразди і труднощі, залишилися непорушними Ваша згуртованість, єдність, солідарність, активні дії Ваших членів та конструктивна позиція, що спрямована на консолідацію зусиль роботодавців України для поліпшення ділового середовища українського бізнесу в світі.

         Будуючи свою діяльність на засадах соціального діалогу, партнерства Федерація роботодавців України відіграла важливу роль у підтриманні балансу інтересів суспільства, влади і бізнесу, обстоюванні прав та інтересів роботодавців в економічних, соціально-трудових відносинах з владою. Завдяки цьому збільшується економічний потенціал держави та стає комфортнішим життя громадян.

       Ваш ювілей – ще один крок до нових починань і здобутків, примноження й збереження гідних традицій та започаткування нових.

       Нехай Ваша плідна робота у справі підвищення ролі організацій роботодавців та профспілок у формуванні політики держави сприяє утвердженню солідарності, справедливості, зростанню добра і поваги до праці людей, становленню сильної демократичної правової держави.

      Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, розуміння та  підтримки колег і однодумців, безлічі нових професійних ідей та здобутків у Вашій непростій, відповідальній роботі!

 

    З повагою,

Завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП,

Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління,

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України                                                     

 

 

 

 

 

 

 Євген  Олександрович Романенко